Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Stormclean-C-G

KFC - TC Stadion, Beograd (2023)

Zašto menjati pobednički tim? Još jedan objekat KFC restorana je odabrao ACO Hygienefirst ACO higijenski slivnici su ovog puta ugrađeni u pod KFC lokala brze hrane u tržnom centru Stadion, čime je obezbeđeno efikasno i higijensko odvodnjavanje sa jednostavnim čišćenjem i održavanjem. Nastavljamo uspešnu saradnju!

Idi na referencu

Oleopator P NS3_300

KFC - Studentski trg, Beograd (2022)

Restoran brze hrane, popularni KFC, na zahtevnoj lokaciji u centru grada Beograda (Studentski trg) je prilikom rekonstrukcije instalacione mreže u plitkom podu odabrao ACO higijenske slivnike. Ovim je omogućeno efikasno, sigurno I higijensko odvodnjavanje dok je tretman masti rešen puštanjem u rad ACO LipuJet separatora masti.

Idi na referencu

Primena ACO Stormsed Vortex 2.jpg

Buddha bar, Beograd (2019)

Osmišljen kao fuzija kuhinja istoka i zapada, Buddha bar je prvi put svoja vrata otvorio u Parizu sada već davne 1996 godine. 23 godine kasnije, ovaj širom sveta poznati restoran, svoja vrata je otvorio i u Beogradu.

Idi na referencu

Primena ACO Stormsed Vortex 1.jpg

Bela Reka restoran, Beograd (2019)

Restoran "Bela Reka" u Beogradu, kao mesto gastronomskih susreta tradicije i modernosti, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog, trudi se da svojom uslugom gostima probudi sva čula.

Idi na referencu

Foto-ACO-Fassadenentwaesserung-Profiline-Heelsafe-Rost.jpg

Restoran Topčiderac, Beograd (2017)

Kompanija ACO je razvila potpuno higijenski dizajn rešenja, bez oštrih uglova i kritičnih mesta za zadržavanje bakterija, čime se smanjuje rizik od kontanimacije namirnica, povećava sigunost radnika i olakšava čišćenje kuhinje.

Idi na referencu

Foto-ACO-Fassadenentwaesserung-Profiline-Dachablauf-Heelsafe-Rost.jpg

Air Serbia ketering, Beograd (2014)

Kuhinje za moderne usluge keteringa, pored kvalitetnih namirnica, znanja i umeća kuvara, zahtevaju i veliku brzinu u pripremi obroka. Kako bi se ovo omogućilo na bezbedan način, neophodno je kvalitetno rešenje za odvodnjavanje i tretman otpadnih voda.

Idi na referencu