Odvodnjavanje u komercijalnim kuhinjama i prehrambenoj industriji
Sistemi za odvodnjavanje predstavljaju veoma važan segment u borbi protiv uporne listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Loše izabrani sistemi za odvodnjavanje utiču na povećanje troškova čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju mogu biti uzročnik kontaminacije hrane. HygieneFirst filozofija je posvećena vrhunskim higijenskim performansama.
ACO nudi rešenja koja su u skladu sa higijenskim zahtevima za odvonjavanje podova i primenjuje principe dizajniranja propisane za opremu koja je u kontaktu sa hranom, kako bi se ostvarila potpuno higijenska rešenja.
- Slivnici za tačkasto odvodnjavanje komercijalnih kuhinja
- Higijenski dizajn slivnika i rešetke prema SRPS EN 1672
- Dimenzije rešetke 200x200 mm ili 250x250 mm
- Protok slivnika do 1,6 l/sec (FHD 142) ili do 3,5 l/sec (FHD 157)
- Mogućnost prihvata hidroizolacije
- Teleskopski podesiva visina
- Nerđajući čelik AISI 304 ili AISI 316L
- Linijski kanali sa rešetkom širine 125 ili 200 mm za odvodnjavanje industrijskih podova prema SRPS EN 1253
- Protok kanala do 4,2 l/sec (Modular 125) ili do 6,4 l/sec (Modular 200) po izlivu
- Pad integrisan u telo kanala
- Nerđajući čelik AISI 304 ili AISI 31
- Mogućnost izrade po meri
- Zaštitni rub širine 15 mm
- Za opterećenje do C250 prema SRPS EN 1433